Varhaiskasvatus- ja opetusala‪»

Pedagoginen turvallisuus - verkkokoulutus

Pedagoginen turvallisuus - verkkokoulutus


Hinta
58,29 (+ alv 25.5% = 73,16 €) + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl



Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tervetuloa mukaan opettajille ja kasvattajille tehtyyn Pedagoginen turvallisuus-verkkokoulutukseen. Koulutus perustuu prima-edu®️
-koulutus konseptiin. Koulutuksen ovat luoneet Kira Hurme ja Tarmo Kyllönen. Sivun alaosassa lyhyt esittelyvideo koulutuksesta.

Koulutuksen sisältöä ovat muun muassa:

Mitä pedagoginen turvallisuus tarkoittaa:
Mitä opettaja saa perusopetuslain mukaan tehdä ja mitä ei saa tehdä esimerkiksi haastavissa oppilastilanteissa.
Koulutus sisältää runsaasti esimerkkejä, videoita ja tietoa.

Miten varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja perusopetuksessa voidaan luoda turvallisuutta eri keinoin: Mitä merkitystä turvallisuuden kannalta on esimerkiksi  oppimisympäristöllä ja toimintakulttuurilla ja miten niiden kautta voidaan vaikuttaa uhka- ja vaarakäytöksen ennaltaehkäisyyn ja hallintaan.

Hätävarjeluperusteisen suojelun käsite:
Mitä se tarkoittaa ja milloin sitä voidaan soveltaa käytännön tilanteissa.
Lisäksi ohjeita miten sitä voi soveltaa turvallisesti.

Verkkokurssin hyötyjä:
- Aikaan ja paikkaan sitomaton tapa omaksua uutta ja päivittää tai kerrata vanhaa tietoa.
- Helppo tapa saattaa työyhteisön tiedot ja osaaminen samalle tasolle ilman VESO-päiviä tms. - Kurssin suorittaa kerralla alle 45 minuutissa.

Voit suorittaa verkkokoulutuksen omalla ajallasi kun sinulle sopii. Voit suorittaa sen esimerkiksi tietokoneella tai mobiililaitteella. Sopimuksen mukaan se on asiakkaan käytettävissä tietyn ajan, jolloin koulutus on suoritettava.

Mitä mahdollisuuksia verkkokurssin jälkeen:
Työyhteisölle on hyvä tilata lähikoulutukseksi joitain tiettyjä aiheita käsittävä koulutus. Tarpeen vaatiessa esimerkiksi prima-edu®️-koulutus käytännön harjoitteluineen tai jokin muu, mitä yhteisö kaipaa verkkokurssin lisäksi. Verkkokaupastamme löytyy myös suojavaatteita väkivaltaisiin tilanteisiin.

Lisätietoja: info@turvanvuoksi.com

Vahvista ammattitaitoasi ja varmista, että olet valmis kohtaamaan haasteet asiakastyössä ammattimaisesti ja turvallisesti.


Kommentit
Lisää kommentti

Johdanto pedagogiseen turvallisuuteen verkkokoulutus

Blogi

Kohti pedagogisesti turvallisempaa oppimisympäristöä

Ihminen kykenee kasvamaan kykyjensä mukaiseen kukoistukseensa vain ja ainoastaan riittävän turvallisuuden tunteen vallitessa. Tämä koskee sekä fyysistä toimintaympäristöä, että mielentilaa.Varhaiskasvatuksessa ja oppilaitoksissa tuo tarkoittaa tinkimätöntä ja systemaattista kehit...


Opettajien keskustelua tukevaa uutisointia : Opettajan vapauttava tuomio

Opettajien ammatti on täynnä haasteita ja vastuuta. Eräs äskettäin Iltalehdessä julkaistu artikkeli, “Opettajan vapauttava tuomio”, tarjoaa opettajille tärkeän pohdinnan aiheen: Miten meidän tulisi toimia kohdatessamme häiritsevää käytöstä koulussa ja missä menevät voimankäytö...


VARHAISKASVATUS JA OPETUSALAN KOULUTUKSET

koulutuksemme auttavat sinua ja työyhteisöäsi kehittämään tarvittavia taitoja ja strategioita, jotta voitte toimia tehokkaasti ja turvallisesti haastavissa kohtaamisissa.


VERKKOKOULUTUKSET: OPETUS JA KASVATUS

Verkkokoulutukset voit suorittaa omalla ajallasi kun sinulle sopii. Voit suorittaa sen esimerkiksi tietokoneella tai mobiililaitteella. Koulutusten kesto n. 45 minuuttia

”Kouluttajalla oli laaja työkokemus koulutettavasta asiasta ja hänen käytännön esimerkkinsä olivat hyviä.”
”Koulutus antoi edes pienen ymmärryksen siitä mitä esim. skitsofreenikon päässä voi tapahtua.”
”Pisti miettimään asioita taas kerran vaikka asiat sinänsä tuttuja. Luennoitsijat hyviä ja käytännönläheisiä.”
”Kouluttajien kertomat tositilanteet ja toimintatavat tilanteissa, koska käytännön esimerkeillä turvallisuusasiatkin avautuvat parhaiten.”
”Kokonaisuutena oli hyvä. Oli esimerkkejä vaaratilanteista joita ei ollut itse ajatellutkaan että pitää ottaa huomioon.”
”Huumorintajuiset kouluttajat ja oikeasta elämästä otettuja esimerkkejä.”