Referenssit

Referenssit

Yhteis­työ muiden turvallisuus­alan ammattilaisten kanssa

primaedu logo sharkmedical logo aluehallintovirasto logo hallintoakatemia logo

prima-edu®

prima-edu® on suomalainen konsepti, jonka tavoitteena on nostaa pedagogista turvallisuutta. Tämä tapahtuu kehittämällä erityisesti uhka-ja vaarakäytöksen ehkäisyn, mutta myös hallinnan valmiuksia.

Kyseinen menetelmä on suunnattu kasvatusalan ammattilaisille ja sen ovat kehittäneet sairaalakoulun apulaisrehtori sekä sairaalakoulun opettaja. He ovat usean vuoden ajan kouluttaneet prima-edu® -konseptia opetustoimen ja kasvatusalan henkilöstöille saaden siitä pelkästään kiittävää palautetta.

Turvanvuoksi Oy on saanut ensimmäisenä yrityksenä lisenssin prima-edu® -konseptin kouluttamiseen.

prima I, II ja III

  • uhka- ja vaarakäytöksen ennakointi ja ennaltaehkäisy (prima E)
  • uhka- ja vaarakäytöksen hallinta (fyysinen rajoittaminen, prima I-II)
  • työturvallisuus (kasvattajan fyysinen itsesuojelu, prima III)
  • yksittäinen koulutus kestää 3 h

AVI -aluehallintovirasto

Järjestämme aluehallintoviraston kanssa luentoja varhaiskasvatus- ja opetustoimelle.


Sharkmedical

Sharkmed Oy on kotimainen äkillisten terveysriskien hallintaan erikoistunut yritys, joka on toiminut vuodesta 2000 lähtien.

Yrityksen valikoimista löytyy kattavasti taktisia ensihoitotuotteita sekä ensihoito- ja ensiaputarvikkeita sekä myös omaa tuotantoa taktisissa suojautumistuotteissa ja -kantolaitteissa.


Hallintoakatemia

Hallintoakatemia toimii tulkkina hallinnon kiemuroissa kouluttaen ja konsultoiden.Yritys kouluttavat kuntakenttää sekä toimivat asiantuntijoina hallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Asiakkuuksia ympäri Suomen

aalto-yliopisto logo kiinko logo super logo evantia logo iogen logo soukan huolto logo vav-asunnot logo lohjan kaupunki logo xamk logo kouvolan seurakunta logo
”Oli muuten elämäni paras ammatti­alakohtainen koulutus vaikka olen 20v haastavien asiakkaiden kanssa työskennellyt, tämä koulutus toi uutta näkökulmaa ja varmuutta mm. ennakoinnin merkityksestä omalle toiminnalle”