Turvatuotteet‪» Able turvatakki‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Takki esti hyvin käsivarsiin kohdistuvia iskuja, raapimisia ja nipistelyjä. Aika lämmin oli käyttää, hiki tuli. Kotona jo pitää miettiä, mitä pukee päälle, jotta sopii takin alle ja jotta ei hiostaisi ainakaan lisää.
Asiakaspalvelija tom...@...om 28.5.2023
Kiitos palautteesta. Takki on luonnollisesti lämmin käyttää, koska ihan ohut materiaali ei tietenkään suojaa. Jos mahdollista, takkia kannattaa pitää auki tai pukea päälle ennen kuin tilanne alkaa. Tiedämme, että usein tilanteet alkavat hetkessä, mutta ovatko haastavat tilanteet esimerkiksi siirtymätilanteita tai ruokailutilanteita? Tällöin takin jatkuvaa päällä pitämistä voisi vähentää.
Asiakaspalvelija Janne K. vahvistettu ostaja, 9.3.2020
Erityisen hyvää minusta oli takin suoja raapimistä, puremista ja lyöntejä vastaan. Ne hihan resorit/jatkeet tuli tarpeeseen raapimistilanteissa joita oli paljon. Lyönneistä lähti pois terävin kärki suojusten ansiosta. Puremistilanteissa puremisen huomasi, mutta pystyin luottamaan siihen, ettei isompaa vahinkoa pääse suojien läpi tulemaan. Pureminen tuntui ennemmin nipistämiseltä tai puristamiselta kun paine jakautui laajemmalle. Itse tykkäsin myös korkeammasta kauluksesta joka suojasi myös kaulaa ja niskaa raapimiseltä. Yleisesti ottaen takki oli todella mukava käyttää ihan jatkuvassa käytössä. Pidin takkia noin kuukauden ihan päivittäin jatkuvasti päällä. Takki ei hiostanut tai tuntunut erityiseltä muutenkaan. Takki oli hyvännäköinen päällä ja XL-koko onnistuneesti mitoitettu ainakin 188cm/90kg käyttäjälle. Sylkemistä ja repimistä takki sieti hyvin. Kudos oli kyllin tiukkaa niin ettei sitä saanut repimimällä rikottua ja lika ei herkästi tarttunut kiinni. Kankaan puhdistaminen oli helppoa kostealla pyyhkimällä. Pesukoneessa pesemisen mahdollisuus oli myös plussaa. Lyöntejä ja tavaroiden heittämistä takki sai osakseen paljon. Niissä tilanteissa oli mukava todeta, että käsivarsien ja olkavarsien suojat taittoivat enimmän voiman iskuista. Tilanteissa pystyi olemaan näin varmemmin ja toiminaan rauhallisemmin. 'Erityisopettaja'