Able Turvatakki

Able turvatakki

Able turvatakki
Able turvatakki
Able turvatakki

Hinta
359.60 + toimituskulut
323.64 € / kpl, kun ostat vähintään 10 kpl samanlaista tuotetta
287.68 € / kpl, kun ostat vähintään 51 kpl samanlaista tuotetta
251.72 € / kpl, kun ostat vähintään 101 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Väri
Ruskea
Vaaleanharmaa


Koko
S
M
L
XL
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Able® on uusi, suomalainen tuotemerkki. Tuotteemme ovat syntyneet eri ammattiryhmiin kuuluvien ihmisten yhteistyönä. Suunnittelun lähtökohtana on luoda apuvälineitä ammattilaisille, joiden suoriutuminen työssä on ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteemme on suuri, mutta pystymme vastaamaan asettamaamme haasteeseen. Uuden tuotemerkkimme tarina on vasta alussa. Ensimmäisen oman tuotteemme saama huomio ja kiinnostus rohkaisevat meitä kulkemaan omaa, valittua polkuamme.

Ensimmäinen valmis tuotteemme on sosiaali- ja terveydenhoitohenkilökunnalle sekä opetus- ja kasvatusalalle suunniteltu turvatakki. Toiminnoissa ja materiaalivalinnoissa olemme huomioineet erilaiset lyönti-, puremis- ja raapimistilanteet, joita työtä tehdessä tulee eteen. Johtoajatuksena on, että varusteet mahdollistavat mahdollisimman tehokkaan suoriutumisen työtehtävistä eteen tulevista haasteista huolimatta.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 200 x 100 mm.

Paino
1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Asiakaspalvelija Janne K. 9.3.2020
Erityisen hyvää minusta oli takin suoja raapimistä, puremista ja lyöntejä vastaan. Ne hihan resorit/jatkeet tuli tarpeeseen raapimistilanteissa joita oli paljon. Lyönneistä lähti pois terävin kärki suojusten ansiosta. Puremistilanteissa puremisen huomasi, mutta pystyin luottamaan siihen, ettei isompaa vahinkoa pääse suojien läpi tulemaan. Pureminen tuntui ennemmin nipistämiseltä tai puristamiselta kun paine jakautui laajemmalle. Itse tykkäsin myös korkeammasta kauluksesta joka suojasi myös kaulaa ja niskaa raapimiseltä. Yleisesti ottaen takki oli todella mukava käyttää ihan jatkuvassa käytössä. Pidin takkia noin kuukauden ihan päivittäin jatkuvasti päällä. Takki ei hiostanut tai tuntunut erityiseltä muutenkaan. Takki oli hyvännäköinen päällä ja XL-koko onnistuneesti mitoitettu ainakin 188cm/90kg käyttäjälle. Sylkemistä ja repimistä takki sieti hyvin. Kudos oli kyllin tiukkaa niin ettei sitä saanut repimimällä rikottua ja lika ei herkästi tarttunut kiinni. Kankaan puhdistaminen oli helppoa kostealla pyyhkimällä. Pesukoneessa pesemisen mahdollisuus oli myös plussaa. Lyöntejä ja tavaroiden heittämistä takki sai osakseen paljon. Niissä tilanteissa oli mukava todeta, että käsivarsien ja olkavarsien suojat taittoivat enimmän voiman iskuista. Tilanteissa pystyi olemaan näin varmemmin ja toiminaan rauhallisemmin. 'Erityisopettaja'
Lisää kommentti

Tuotemerkki