Turvatuotteet‪»

Voittavat tavat 2.0 -kirja

Voittavat tavat 2.0 -kirja

Voittavat tavat 2.0 -kirja
Voittavat tavat 2.0 -kirja
Voittavat tavat 2.0 -kirja
Voittavat tavat 2.0 -kirja

Hinta
25,00 (+ alv 24% = 31,00 €) + toimituskulut


Määrä
kplToimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

"Voittavat tavat 2.0" ei ole vain kirja - se on elämänmuutospaketti, joka auttaa sinua tavoittelemaan parasta itseäsi. Tämä ainutlaatuinen kirja yhdistää kirjan, kalenterin, treenipäiväkirjan, ruokapäiväkirjan ja unipäiväkirjan yhdeksi voimakkaaksi työkaluksi. 

Keskitymme elämän tärkeimpiin asioihin, ja tämä kirja auttaa sinua navigoimaan niiden läpi. Se ei tyrkytä valmiita vastauksia, vaan se haastaa sinut kysymään oikeita kysymyksiä itseltäsi. "Voittavat tavat 2.0" on suunniteltu tukemaan sinua matkallasi kohti parempaa itseäsi ja parempaa elämää.

Kirja auttaa sinua seuraamaan ja ymmärtämään omia tapojasi, ja kuinka ne vaikuttavat kaikkeen ympärilläsi. Se auttaa sinua luomaan merkityksellisen ja terveellisen elämäntavan. Voit suunnitella päiväsi, seurata treenisi, pitää kirjaa ruokavaliostasi ja arvioida kehittymistäsi matkalla kohti parempaa sinua - kaikki yhdestä paikasta.

Kirjan takana on kokenut tiimi: Aleksi Tossavainen, Jerry Hietaniemi ja Elias Huhtanen. He ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen sinulle tämän monipuolisen työkalun, joka auttaa sinua hallitsemaan arkeasi ja tekemään pysyviä muutoksia elämässäsi. Valmistaudu löytämään uusi tapa johtaa itseäsi, asettaa tavoitteita ja saavuttaa ne.

Tee elämästäsi helpompaa, hallitsevampaa ja merkityksellisempää "Voittavat tavat 2.0" avulla. Tämä ei ole vain kirja - se on elämäsi parannusopas.


Kustantaja: Fitra 2019

Painettu EU:ssa

ISBN 978-952-350-163-8


Paino
0,726 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Mielellä Voittoon: Psyykkisen Valmennuksen Hyödyt

"Psyykkinen valmennus: Avain parempaan itsetuntemukseen, stressin hallintaan ja menestykseen elämässä. Lue, kuinka se voi muuttaa elämäsi."