Turvatuotteet‪»

Turvassa! -kirja

Turvassa! -kirja


Hinta
31,45 (+ alv 24% = 39,00 €) + toimituskulut


Määrä
kplToimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Vahvista lapsen 

turvallisuuden tunnetta ja 

varaudu vaaratilanteisiin

Kira Hurme & Tarmo Kyllönen (PS-kustannus 2014) 

Päiväkodeissa ja kouluissa kohdataan päivittäin haastavaa käyttäytymistä. Helpoin tapa puuttua siihen on panostaa ennaltaehkäisyyn: turvallisuuden tunne niin lapsilla kuin aikuisilla on paras perusta menestyksekkäälle kasvatus- ja opetustyölle. Turvallisuuden tunteeseen panostaminen saa aikaan positiivisen kehän: kun lapset ja aikuiset kokevat turvallisuutta, koko ryhmän ilmapiiri paranee ja käytöshäiriöt vähenevät. 

Tässä kirjassa käsitellään henkisen ja fyysisen turvallisuuden kokemusta. Lisäksi esitellään hyväksi havaittuja menettelytapoja, joiden avulla turvallisuuden kokeminen saadaan entistä paremmaksi. Kirja antaa valmiuksia haastavien tilanteiden ennakointiin ja niihin tilanteisiin, joissa aikuisen pitää suojella itseään tai vastuullaan olevia lapsia ja nuoria.

Kirjaa suositellaan yhdessä Prima -koulutuksen kanssa. Toimii oppikirjana ja käsikirjana.


Hinta 39,00€

Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Kohti pedagogisesti turvallisempaa oppimisympäristöä

Ihminen kykenee kasvamaan kykyjensä mukaiseen kukoistukseensa vain ja ainoastaan riittävän turvallisuuden tunteen vallitessa. Tämä koskee sekä fyysistä toimintaympäristöä, että mielentilaa.Varhaiskasvatuksessa ja oppilaitoksissa tuo tarkoittaa tinkimätöntä ja systemaattista kehit...


Fyysisen rajoittamisen turvallisuus: ABLE suojavaatteet tarjoavat ratkaisun

"Fyysinen rajoittaminen turvallisesti: ABLE suojavaatteet tarjoavat luotettavan ratkaisun. Viiltosuojausta, pehmeyttä ja helppohoitoisuutta – lue lisää!"