Turvatuotteet‪»

Able Turvahiha

Able Turvahiha

Able Turvahiha

Hinta
147.56 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Väri
S
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
M
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
L
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
XL
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

ABLE turvahiha on viiltosuojattua ja pehmustettu tuote, mikä on suunniteltu suojaamaan henkilökuntaa jotka kohtaavat työssään lyömistä, raapimista, puremista jne. Tuotetta on myyty varhaiskasvatukseen, kouluihin, erityisen huolenpidon yksiköihin, autismin kirjon ja kehitysvammaisten yksiköihin sekä nuorisopsykiatrian osastoille. Tuote on kehitetty asiakkaamme toiveista. 
Tuote on täysin kotimainen materiaaleista valmistukseen. Tuotteen päällimmäinen kangas on kotimaisen ORneuleen valmistama.


Turvahihan päällimmäinen materiaali on luokkaan 3 kuuluvaa Cutlon-neulosta. Neuloksen alla on solumuovia, mikä kiertää kyynärvarren ympäri. Solumuovin tehtävä on pehmentää lyönneistä johtuvaa traumaa. Hihan viiltosuojaus alkaa rystysten päältä jatkuen kyynärtaipeen yli olkavarren puoleen väliin. Hiha on joustavaa ja sen kuuluu olla napakka kädessä, jotta se pysyy paikoillaan. Hihan suun resorissa on reikä peukalolle, mikä myös auttaa hihaa pysymään paikoillaan. Hihat myydään aina pareittain. Turvahiha on helppo pitää puhtaana materiaalinsa ansiosta. Hihan voi pestä koneessa 60 asteessa.


Cutlon-neulokset täyttävät standardin EN388

  • viillonkestävyys; luokka 3 (1 kerros), luokka 5 (2 kerrosta)
  • hankauksen kesto, luokka 3
  • repeytymislujuus luokka 2-4
  • Patent pending: 20165951

Cutlonissa yhdistyvät käyttömukavuus ja äärimmäinen suoja viilloilta sekä helppo huollettavuus ainutlaatuisella tavalla.

Cutlonin mahtavuus tulee polyetyleeni ja elastaani lankojen yhdistelmästä. Cutlon® on äärimmäisen kestävä, ohut, joustava ja sillä on erittäin hyvä viillonkestävyys. Polyetyleeni kuidun ansiosta Cutlon® ei ime kosteutta ja se siirtää lämpöä pois iholta. Nämä ominaisuudet takaavat Cutlonin ainutlaatuisen suojan sekä viiltosuojaneulosten parhaan mukavuuden.

Esite: Able Turvahiha


Kommentit
Lisää kommentti