KAUPAN JA PALVELUALOJEN KOULUTUKSET


by Janne K., 31.1.2024

Turvallisuus kaupan alalla -koulutus

Tervetuloa osallistumaan Turvallisuus Kaupan Alalla -koulutukseemme, joka on suunniteltu erityisesti kaupan alalla työskenteleville ammattilaisille. Tiedämme, että tässä työympäristössä kohtaatte joskus uhkaavia ja väkivaltaisesti käyttäytyviä asiakkaita, erityisesti varkaustilanteissa. Koulutuksessamme käsitellään lainsäädäntöä, kuten rikosten tunnusmerkistöä, yleistä kiinniottooikeutta ja hätävarjelua, ja opetamme, kuinka kannattaa varautua ja toimia näissä tilanteissa.

Koulutuksen sisältö:

- Lainsäädäntö ja oikeudelliset näkökulmat: Käymme läpi rikosten tunnusmerkistön, yleisen kiinniottooikeuden ja hätävarjelun teeman, jotta ymmärrätte oikeudelliset puitteet toiminnallenne.

- Käytännön turvallisuus: Koulutus on käytännönläheinen ja tarjoaa konkreettisia työkaluja ja taitoja, joita voitte soveltaa päivittäisessä työssänne.


- Asiakaskohtaamisten hallinta: Opitte, kuinka voitte tehokkaasti hallita asiakaskohtaamisia, erityisesti haastavissa tilanteissa.


- Räätälöity koulutus: Koulutus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen ja aikataulun mukaan. Koulutuksen kesto vaihtelee 2-4 tuntiin, jotta se voidaan sovittaa liiketoimintanne tarpeisiin.


- Lähiopetus ja etäluento: Voitte valita, haluatteko koulutuksen lähiopetuksena vai etäluentona, joten voitte osallistua mukavasti omasta työympäristöstänne.


Turvallisuus Kaupan Alalla -koulutuksemme perustuu vuosien kokemukseen ja auttaa teitä kehittämään taitojanne ja varmuuttanne työskennellä turvallisesti kaupan alalla. Pyydä tarjous, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva koulutusohjelma.


[https://turvanvuoksi.com/koulutukset] - autamme mielellämme varmistamaan, että kaupan alalla työskentely on turvallista ja ammatillisesti taitavaa.


Etänä tapahtuvan uhkailun tai haastavan käytöksen kohtaaminen - koulutus


Tervetuloa mukaan Etänä tapahtuvan uhkailun tai haastavan käytöksen kohtaaminen - koulutukseemme, joka on suunniteltu niille työntekijöille, jotka kohtaavat ihmisiä etänä ja hoitavat esimerkiksi  asiakaspalvelua puhelimitse. Tämä koulutus keskittyy selventämään omien valmiuksien ja asenteen merkitystä sekä vahvistamaan niitä.

Koulutuksen sisältö:

Omat valmiudet ja niiden vahvistaminen:
- Millainen minä olen, miksi pärjäämme eria tavoin erilaisten ihmisten kanssa yms.
- Mitä minä tuon asiakaspalvelutilanteeseen.


Stressireaktiot:
- Vaikka uhka on muualla kuin kasvojen edessä, keho saattaa reagoida hyvinkin voimakkaasti. - Miten pystyn toimimaan näiden reaktioiden aikana ja miten voin vaimentaa niiden vaikutusta toimintakykyyni ja ajatteluuni.


Toimintaohjeita etänä tapahtuvaan uhkaavaan käytökseen:
- Miten olisi hyvä toimia uhkailun tai epäasiallisen käytöksen suhteen.
- Miten vastaan vihaisen henkilön viestintään?


Mitä tarkoittaa rikosprosessi:
- Mitä jos on syytä viedä asia poliisin tietoon tai asiakas uhkailee sillä.
- Mitä tarkoittaa rikosprosessi käytännössä.

Koulutuksen kesto:
- Koulutus kestää 2-3 tuntia, joten voit helposti sovittaa sen aikatauluusi.


Tämä koulutus auttaa sinua ja työyhteisöäsi kehittämään tarvittavia taitoja ja strategioita, jotta voitte toimia tehokkaasti ja turvallisesti haastavissa asiakaskohtaamisissa. Olemme täällä tukemassa teitä ja auttamassa teitä lisäämään työturvallisuutta.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa https://turvanvuoksi.com/koulutukset.
Vahvista ammattitaitoasi ja varmista, että olet valmis kohtaamaan haasteet asiakastyössä ammattimaisesti ja turvallisesti.