Kiinteistöihin liittyvien henkilöiden turvallisuus


by Janne K., 31.3.2023
Kiinteistöihin liittyvien henkilöiden turvallisuus


Huoltomiehet, isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja monet muut asukkaiden, asuntojen ja kiinteistöjen parissa työskentelevät ovat olleet Turvanvuoksi Oy:n koulutettavia työntekijöitä.


Olemme pyrkineet parantamaan heidän työturvallisuuttaan ennen kaikkea toisten ihmisten aiheuttamien konfliktitilanteiden tai uhkien suhteen. Eli miten asioita voi ennakoida ja jopa kokonaan välttää, miten toimia haastavissa tilanteissa ja mitä on syytä huomioida sellaisen tilanteen jälkeen, jotta oma toimintakyky palautuu ja paluu arkeen onnistuisi mahdollisimman sujuvasti?


Pääasiassa olemme tehneet tähän sektoriin liittyvää kouluttamista yhdessä Kiinkon kanssa. Kiinko eli Kiinteistöalan koulutuskeskus / Kiinteistöalan koulutussäätiö on ollut alansa huippuja jo kymmenien vuosien ajan ja yhteistyömme on jatkunut 7 vuotta, lähes yrityksemme perustamisesta lähtien.


Omien koulutustemme lisäksi olemme nyt saaneet huippulaatuisen yhdistelmän meiltä ja heiltä. Kiinkon koulutus- ja asiakaspäällikkö Heta Warto-Tillander tekee kanssamme jatkossa yhteistyötä. Hänen osaamisaluettaan ovat työkykyjohtamiseen liittyvät aiheet kuten työyhteisötaidot, motivointi ja voimavaratekijät, sekä palautteen merkitys työyhteisöissä.


Näihin sopivasti yhdisteltynä Turvanvuoksi Oy:n osaaminen mahdollistaa erilaisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden, joka on omiaan erilaisten ja eri alojen yritysten HR-henkilöille, lähiesimiehille ja muille esimiehille. Emme sulkisi pois myöskään työsuojelusektoria tai mitään muutakaan ryhmää, joka tällaista koulutusta voisi haluta ja tarvita.